Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

BALANCING FUTURE TRENDS CHANGE AND TECHNOLOGY RETHINK STRATEGY Balancing future trends, change and technology DESPRE BUSINESS EVOLUTION

Descoperă concepte de management strategic, ghiduri și soluții practice aplicabile imediat.

Business Evolution este un hub veritabil de idei avansate despre management financiar, managementul riscului, strategii pentru eficientizarea resurselor umane, tehnologii de ultimă generație, digitalizare, noi abordări și programe de loializare pentru clienți și multe alte soluții și tactici de business, indispensabile managerilor organizațiilor moderne.

Cui ne adresăm?

  • Leaderi
  • Middle Management
  • Specialiști
Conduci o afacere și esti interesat de strategie și dezvoltare? Vino să afli sfaturi practice și concrete de la alți lideri din piața locală, care se lovesc de aceleași provocări ca și tine! Află cum câștigă agilitate, cum gestionează riscurile, cum abordează transformarea digitală, cum obțin finanțări și multe alte topicuri de înalt interes!
Ești specialist în marketing, resurse umane sau IT? Conduci un departament sau o echipă? Aici vei afla despre abordări de succes ale unor provocări comune business-urilor, vei descoperi trenduri și inovații, tactici și metodologii pe care le poți aplica imediat în munca ta, pentru a-ți spori performanța și contribuția la obiectivele organizației.

Companii în target .

Pentru că ne dorim ca evenimentele noastre să fie nu doar transfer de knowledge, ci și veritabile oportunități de business pentru cei care participă, invităm companii de success cu cifre de afaceri peste 300.000 eur din toate industriile.
60000
Persoane de decizie, targetate în comunicare directă
12000
Companii targetate, cu cifră de afaceri peste 250.000 euro
500
Participanți (Top manageri, antreprenori, directori)