Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

manufacturing-logistic-supply-chain What’s next in the supply chain for
manufacturing, logistics
and retail companies
RETHINK STRATEGY Webinar: doingbusiness.ro Marti 26 mai, între 10:00-12:30

Solutions for business re-start

La nivel global, lantul de aprovizionare a fost supus unor tensiuni pe care probabil ca nu le-a mai cunoscut in ultimii 20 – 30 de ani, provocand perturbari fara precedent nu numai pentru productie si retail, dar si in intreg ecosistemul de logistica.

Modelul de supply chain globalizat si-a testat limitele astfel ca specialistii din domeniu vor trebui sa regandeasca acum modele mai flexibile, capabile de adaptare mai rapida in situatii de stres si, nu in ultimul rand, sustenabile.

Conjunctura globala actuala reprezinta o oportunitate de a lua un nou avant, pe fondul reconfigurarii modelelor de aprovizionare, de la primul, pana la ultimul kilometru de pe lant.

“Nu rata niciodata oportunitatea oferita de o criza” ramane o cugetare la fel de valabila si pentru perioada plina de incercari pe care o traversam. Accelerarea tehnologizarii este o astfel de oportunitate. Cum facem trecerea de la “Supply Chain” la “Smart Chain” folosind solutiile de productivitate, Big Data, Analytics, IoT si AI?

Managerii romani au nevoie ca ideile, experienta, solutiile si viziunea expertilor si liderilor companiilor importante sa fie promovate si aduse la cunostinta celor care le pot folosi pentru continuitatea afacerilor lor.

Context ...

Intreruperea activitatii companiilor si limitarea miscarii populatiei au produs perturbari semnificative pe toate lanturile logistice si operationale, indiferent ca vorbim de producatori, importatori, distribuitori sau retaileri.

Aceasta criza neasteptata si diferita scoate in evidenta toate punctele nevralgice atat la nivelul economiei in general cat si pentru fiecare companie in parte.

Adaptarea sustenabila, combinata cu cerintele crizei, genereaza totodata noi presiuni de transformare a modului de lucru, structurii organizatiilor si dezvoltarea de noi capabilitatii cu ajutorul tehnologiei.

Webinarul nostru propune o analiza a situatiei actuale din aceste industrii, identificarea punctelor vulnerabile, dar si a oportunitatilor, in drumul spre regandirea abordarilor ca urmare a schimbarilor recente. Aveti ocazia sa aflati de la specialisti in domeniu, care sunt solutiile si resursele care pot ajuta companiile sa se (re)eficientizeze, sa isi regandeasca operatiunile, sa accelereze transformarea sustenabila, si care sunt beneficiile asociate acestor demersuri. Nu in ultimul rand, cum arata viitorul in supply chain dupa aceasta perioada.

La ce sa ne asteptam? Ce elemente sunt fundamentale pentru a regandi strategia afacerii in noul context?

Care sunt masurile pe care liderii companiilor le pot implementa pentru a mentine controlul asupra evolutiei lantului de aprovizionare?

Unde se afla companiile pe drumul sustenabilitatii? Ce decizii pot accelera transformarea sustenabila a afacerilor din logistica?

Care sunt noile cerinte ale clientilor, cum mentinem focusul pe satisfactia clientului final, cu un lant de aprovizionare flexibil si agil?

Care sunt noile tehnologii care s-au dovedit indispensabile pentru continuitate si adaptare?

Cum identificam oportunitatile sub avalansa de probleme?

AGENDA .

STRATEGIE – ce elemente trebuie avute in vedere in regandirea strategiei pentru producatori, firme de logistica sau din retail? Ce exemple de succes avem si ce putem invata din ele?

SMART SUPPLY 4.0, TRANSFORMAREA DIGITALA – solutii pentru optimizarea proceselor din intregul lant de distributie si aprovizionare pentru cresterea eficientei, predictibilitate si transparenta. Cum facem trecerea de la “Supply Chain” la “Smart Chain” folosind solutiile de productivitate, Big Data, Analytics, IoT si AI?

SURVEY – SUPPLY CHAIN UNDER PRESSURE – impact vizibil al unui virus invizibil. Cum arata lantul de aprovizionare in criza?

CRISIS, CHALLENGES ERUPTION... AND THEIR POSSIBLE SOLUTIONS...

SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

Video webinar .

Prezentarile speaker-ilor .

https://www.setrio.ro/gopick-solutie-logistica-picking/ https://www.microsoft.com/ro-ro/ http://www.romednet.com/ Radu-Toncu-chief-marketing-officer-Postis
SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

Speakeri .

General Manager Strauss Romania

Artificial Intelligence Lead CEE, Microsoft

Executive Director, MEDNET Marketing Research Center

Chief Marketing Officer, Postis

Manager Divizia Logistica - Setrio Soft

Organizator .

Parteneri .