Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

2021-finantari-nerambursabile-pentru-dezvoltare-si-transformare-digitala Inregistrare dezvoltare si transformare digitala BUSINESS EVOLUTION RETHINK STRATEGY 2022 - Finantari nerambursabile pentru Organizator Webinar: doingbusiness.ro Online, live 16 decembrie, ora 10:00

Solutii si resurse pentru dezvoltarea companiilor

Fondurile nerambursabile pot asigura o dezvoltare mult mai rapida pentru orice organizatie, fie ca vorbim de sectorul public sau cel privat. Deja prima transa de 3,8 miliarde de euro, 13% din totalul fondurilor PNRR, va fi fost disponibila la sfarsitul lunii noiembrie.
Transformarea digitala este un proces continuu, de durata, de construire a unui sistem interconectat care schimba modul de lucru in toate departamentele companiei. Principalele trei elemente care conduc la succesul transformarii digitale a unei companii sunt tehnologia (69%), conducerea companiei (44%), viziunea și strategia (39%), conform studiului „Barometrul Digitalizarii”, efectuat de DoingBusiness.ro impreuna cu Valoria.
Cum finantam insa acest proces de transformare digitala benefic pentru companie, dar care implica nu numai costuri legate de implementarea tehnologiei, dar si pe cele legate de adaptarea proceselor si ridicarea gradului de cunostinte digitale ale angajatilor.

Context ...

Fondurile nerambursabile si PNRR reprezenta o sansa unica pentru dezvoltarea si modernizarea economiei Romaniei. Planurile ambitioase privind tranzitia verde, digitalizarea, rezilienta economica, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare si inovare in domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administratiei si sistemului de educatie, pot inscrie economia pe o traiectorie de crestere.

Atat pentru sectorul public cat si pentru companii, transformarea digitala a devenit una dintre directiile principale in strategia de dezvoltare, mai ales prin prisma posibilitatii de a o finanta din fonduri nerambursabile.

2022 - Finantari nerambursabile pentru dezvoltare si transformare digitala

Agenda .

Care sunt fondurile de finanțare nerambursabilă disponibile în 2022?
Care sunt primii pași în accesarea programelor PNRR, când și cum?
Care sunt primele programe ce vor fi deschise pentru cele 6 miliarde de euro, adica 21% din PNRR?
Ce înseamnă transformarea digitală de succes pentru o companie?
Ce proiecte putem finanța pentru digitalizare?
Cum pregătim un proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile?
Cum ne ajută digitalizarea în dezvoltarea companiei și care sunt câteva din soluțiile care pot optimiza foarte mult costuri, resurse și procese.

Speakeri .

Small, Medium and Corporate Lead, Microsoft România

Managing Partner, REI Finance Advisors

Country Manager, Softline Romania

Senior Consultant, Tudor Galos Consulting - MODERATOR

Au mai ramas:

Organizator .

Parteneri .