Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Business Evolution - Rethink Strategy Inregistrare BUSINESS EVOLUTION RETHINK STRATEGY Finantare. Investitii. Digitalizare Organizator Webinar: doingbusiness.ro Online, live 23 iunie, ora 10:00

Solutii si resurse pentru dezvoltarea companiilor

Criza globala din ultimul an a schimbat fundamental ecosistemul de business, generand transformari importante pentru cei mai importanti piloni ai afacerilor – accesul la RESURSELE necesare derularii activitatii, CLIENTI si ANGAJATI.
Liderii companiilor se gandesc la strategii de “repunere pe traiectorie crescatoare” a afacerilor lor. Schimbarile in relatiile cu clientii, furnizorii si bancile, telemunca sau mai nou munca hibrida, precum si necesitatea accelerarii tehnologizarii, toate acestea genereaza nevoia acuta de actiune si eficienta.
“Nu rata niciodata oportunitatea oferita de o criza” ramane o cugetare inca valabila. Accesul la finantare si resurse reprezinta oportunitati pentru a asigura continuitatea si cresterea companiei.

Context ...

Liderii, aflaţi sub presiunea schimbarilor, realizează din ce în ce mai mult ca reactiile rapide si fundamentate fac diferenta intre succes si esec.

Care sunt solutiile pe care managerii le au la indemana pentru a mentine rezultatele in parametrii necesari dezvoltarii?

Cum accesam solutiile financiare necesare pentru a maximiza eficienta si atentia in directiile strategice: clientii, resursele, angajatii?

Adaptarea generează totodată noi presiuni de transformare a modului de lucru, structurii organizaţiilor şi dezvoltarea de noi capabilităţi cu ajutorul tehnologiei si transformarii digitale.

NEW CUSTOMERS’ BEHAVIOR • NEW WORKING MODELS • QUICK ACCESS TO RESOURCES • FASTER DIGITAL TRANSFORMATION

Agenda .

Cum puteți accesa programul Made în Romania – platforma BVB dedicată atât investitorilor, consultanților şi în special companiilor care doresc să atragă finanțare sau care doresc să aibă acces la resurse de dezvoltare și promovare?
Cum şi ce fonduri nerambursabile puteţi accesa în perioada următoare? Cum vă pregătiți pentru atragerea acestor fonduri?
Cum transformă platformele digitale accesul la informații precum și dezvoltarea companiei? Noua platforma Digital Evaluator, un assessment tool menit să ajute organizațiile să-și analizeze și evalueze maturitatea digitală.
Cum accesăm soluţiile de finanţare necesare pentru a maximiza eficiența şi atenția în direcțiile strategice: clienţii, resursele, angajaţii?
Care sunt soluţiile pe care managerii le au la îndemână pentru a menține rezultatele în parametrii necesari dezvoltării?

Replay - Finantare. Investitii. Digitalizare. .

Speakeri .

Managing Partner, REI Finance Advisors

Country Manager, Softline Romania

Presedinte al Consiliului de Administratie, Bursa de Valori Bucuresti

Managing Director, Grapefruit

CEO, Kompass Romania & Doingbusiness.ro

Prezentarile Speaker-ilor .

https://www.mckinsey.com/ro http://www.bvb.ro/ https://www.grapefruit.ro/ https://reigrup.ro/

Organizator .

Parteneri .