Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

orange_webinar_iun_2020

Context ...

În lumea post pandemie, cuvântul de ordine va fi eficientizarea operațiunilor. În perioada restricțiilor impuse de starea de urgență, multe companii și instituții au încercat să se adapteze de la o zi la alta la noua realitate adoptând tehnologii de VPN sau comunicare unificată. Însă în perioada următoare întreprinderile mici și mari deopotrivă trebuie să se pregătească pentru o piață marcată de incertitudine.
În acest context, siguranța angajaților și a infrastructurii de business ar trebui să fie o prioritate pentru toate companiile, indiferent că lucrul se realizează de acasă, de la birouri sau din centrele de producție.

...

Cum ne securizăm afacerile în fața numărului tot mai mare de amenințări cibernetice și cum reducem costurile cu capitalul investit în infrastructura IT, pentru a direcționa banii către core business?
Fie că vorbim despre medicină, comerț sau producție, cât de necesară este o soluție flexibilă pentru adaptarea proceselor de muncă de la distanță sau de la birou și cât de rapid poate fi scalată?

Înscrie-te la webinar şi descoperă soluţii flexibile şi sigure pentru adaptarea la un viitor incert

AGENDA .

Cybersecurity .

Ioan Constantin – Cyber Security Expert, Orange Romania – Cum pregătim angajaţii pentru remote working în siguranţă?

Laurentiu Popescu – Security Product Manager, Orange Romania – Soluţii de securitate dedicate nevoilor fiecărui business.

Andrei Avădănei – General Manager, BIT SENTINEL – Managementul și auditul vulnerabilităţilor.

Cloud .

Cristian Turcin – Cloud Services Product Manager, Orange Business Services Romania – Servicii cloud pentru reducerea investițiilor de capital și eficientizarea proceselor de lucru.

Remus Lucuț – Business Development Manager, Blugento – Era SaaS.

Video webinar .

Prezentarile speaker-ilor .

prezentare-BitSentinel-2020-webinar-orange-iunie prezentare-Blugento-2020-webinar-orange-iunie prezentare-Cristian-Turcin-2020-webinar-orange-iunie prezentare-Ioan-Constantin-2020-webinar-orange-iun prezentare-Laurentiu-Popescu-2020-webinar-orange-iunie
SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

SOLUTIONS FOR CONTINUITY IN A CHALLENGING BUSINESS ENVIRONMENT

Speakeri .

Cyber Security Expert , Orange Romania

Security Product Manager, Orange Business Services Romania

Cloud Services Product Manager @ Orange Business Services

Country Manager, Softline Romania

Business Development Manager, Blugento

General Manager, BIT SENTINEL

Organizator .

Co-Organizator .