Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

2022-energie-regenerabila-cu-finantare-nerambursabila Inregistrare CU FINANTARE 100% NERAMBURSABILA BUSINESS EVOLUTION DEZVOLTAREA PROIECTELOR DE ENERGIE REGENERABILA Organizator Webinar: doingbusiness.ro Online, live 11 martie, ora 10:00

Solutii si resurse pentru dezvoltarea companiilor

Fonduri nerambursabile de pana la 353 de milioane de euro sunt disponibile pentru investiții în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate, prin componenta C6 a PNRR.
Aflati de la specialisti cum pot fi implementate aceste proiecte, care sunt cerintele proiectelor, care sunt echipamentele care pot fi folosite, care sunt valorile care pot fi finantate si cum.

Context ...

Fondurile nerambursabile si PNRR reprezenta o sansa unica pentru dezvoltarea si modernizarea economiei Romaniei. Planurile ambitioase privind tranzitia verde, digitalizarea, rezilienta economica, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare si inovare in domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administratiei si sistemului de educatie, pot inscrie economia pe o traiectorie de crestere.

“Green Deal”-ul european, care isi propune o reducere de 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in anul 2030, cu fonduri alocate de 1800 de miliarde de euro alocat acetei tranzitii, ofera oportunitati extraordinare pentru companiile care vor sa investeasca in noi capacitati de productie de energie verde.

DEZVOLTAREA PROIECTELOR DE ENERGIE REGENERABILA CU FINANTARE 100% NERAMBURSABILA

Agenda .

Cum poate fi accesat acest prim proiect din componenta C6 a PNRR?
Cum pregatiti proiectele si cum alegeti furnizorii? Care sunt furnizorii si cum va pot ajuta?
Ce proiecte de energie solara si eoliana pot fi dezvoltate?
Care sunt cerintele minimale pentru aceste proiecte si pentru tehnologia folosita?
Care au fost provocarile in dezvoltarea unor proiecte anterioare?
Ce alte fonduri de finanțare nerambursabilă vor fi disponibile în 2022?

Speakeri .

Head of Sales and Marketing, Enel X România

Managing Partner, REI Finance Advisors

Senior Consultant, Tudor Galos Consulting - MODERATOR

Au mai ramas:

Organizator .

Parteneri .