Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Daniel Rusen

Daniel_Rusen_Microsoft

Daniel Rusen

Daniel Rusen ocupă poziția de Director Marketing și Operațiuni în cadrul Microsoft România, având o experiență de afaceri extinsă, de peste 17 ani, în domeniul telecomunicațiilor și IT.

Pe parcursul carierei profesionale în cadrul Microsoft, Daniel a deținut mai multe roluri, și anume de a asigura și facilita sinergia între marketing și operațiuni și de a conduce partenerii de afaceri într-un proces de transformare profundă în direcția serviciilor de cloud. Acesta și-a concentrat activitatea pe obiectivele de afaceri ale companiei pe piața din România – adopția serviciilor de cloud ca parte a democratizării accesului la tehnologie pentru companii, incluzând produse și servicii cloud de notorietatea pe piața globală, cum ar fi Azure sau Office 365.

În poziția sa actuală, Daniel conduce echipa în eforturile sale de a accelera procesul transformării digitale și pe cel al adopției tehnologice în toate segmentele de pe piața din România. Misiunea pe care și-o asumă este aceea de a demonstra puterea remarcabilă și rolul important pe care cloud-ul le are în transformarea digitală, ca o modalitate de a genera inovație și consolida eficiența în mediul de afaceri.