Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Ionut Encescu

IONUT-ENCESCU-FIRST-BANK

Ionut Encescu

Ionut Encescu

Head of Customer Value FIRST BANK

Ionut Encescu si-a inceput cariera in sectorul bancar acum 17 ani în cadrul unor organizații bancare globale, dobandind experienta in importante zone convergente, cum ar fi dezvoltarea produselor, coordonarea vanzarilor si stabilirea strategiei bancare.

Intre reusitele profesionale notabile cu impact pozitiv pentru organizatie si clienti, Ionut a reusit cu succes eficientizarea proceselor si produselor prin digitalizare.

In timpul petrecut alaturi de ING Romania, Ionut a contribuit activ la implementarea filozofiei de lucru Agile, sustinand astfel strategia de digitalizare a bancii.

De asemenea, a contribuit la dezvoltarea segmentului SME, pe care il conduce timp de cinci ani, la momentul respectiv acesta fiind o noua linie de business pentru aceasta organizatie. In aceasta perioada, ING Romania devine unul dintre principalii jucatori din piata in aceasta arie de business.

In First Bank, Ionut a preluat rolul de coordonator in dezvoltarea si implementarea strategiei de afaceri adresate segmentului de clienti Retail, experienta anterioara reprezentand un atu in demersul bancii de transfomare si digitalizare.

Website