Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Raluca Pană

Raluca_Pana-PR_Learning

Raluca Pană

Raluca este un profesionist cu peste 10 ani de cariera, din care ultimii 5 in coaching.

Inainte de a se dedica meseriei de coach/ coaching-ului, Raluca a ocupat functii de management intr-o serie de companii multinationale, cu responsabilitati pe zonele de vanzari, client service si comunicare. Lucrul cu oamenii a condus-o inevitabil catre urmatoarea etapa a carierei sale.

 

In prezent, Raluca este Associate Certified Coach si membru al International Coach Federation. Ea a urmat cursurile scoli lui Alain Cardon – Metasysteme Coahing, in Romania.

Aria de competente profesionale a Ralucai include business si sistemic coaching, iar abordarea ei se defineste print-un mare grad de empatie, implicare, eficienta.

In cei 5 ani de coaching, Raluca a lucrat cu jucatori importanti ai antreprenoriatului romanesc din IT Development, Media and Advertising si Logistica.

In munca ei de coach, Raluca a consiliat in egala masura echipe de Top si Middle Management.

Pentru Raluca, misiunea unui coach este aceea de a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca increderea de sine, sa ajuga la un echilibru intre viata profesionala si cea personala, sa dezvolte relatii armoniose cu cei din jur, cu alte cuvinte, sa devina cea mai buna varianta a lor.

 

Raluca este nascuta in Maramures, a urmat cursurile Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine o diploma in Marketing si are specilizari in Project Management si Leadership obtinute in programele din cadrul Asebuss si Maastricht School of Management Romania.